Kaamosmasennus & Syömishäiriöt

Vuodenaikojen mielialahäiriö on sairaus, jossa elimistö ei reagoi hyvin vaihteluun. Tämä voidaan nähdä, kun syksy vaihtuu talveen tai kun kevät muuttuu kesällä. Toinen ryhmä emotionaalisesti liittyvät häiriöt voivat aiheuttaa henkilö syödä paljon tai tuskin lainkaan.

Talvi


Syksy ja talvi vuodenaikojen mielialahäiriö, joka tunnetaan myös nimellä SAD, johtuu lyhyempää työpäivää, joilla on vähemmän auringonvaloa. Ihmiset, jotka kärsivät tästä voi tulla hyvin masentunut ja tuntea ahdistusta.

Kesä


Kesäisin, ihmiset voivat myös kärsiä surullinen, mutta hieman eri tavalla. He voivat tuntea levottomuus, unettomuus ja ne voivat olla ruokahaluttomuus.

Mania


Mania on tila, joka voidaan nähdä ihmisiä, joilla on käänteinen vuodenaikojen mielialahäiriö. Tämä on ominaista äärimmäinen riemu yli Epäolennaisuuksiin ja pitkään koholla mieliala.

Anoreksia


Anoreksia nervosa on yksi yleisimmistä syömishäiriöt. Ihmiset, jotka ovat anorexic ovat todella ohut ja he aina luulevat olevansa lihava, vaikka ne eivät ole.

Bulimia


Bulimia nervosa on kunnossa samanlainen anoreksia. Tässä tilassa sairastuneille syödä paljon ruokaa ja yritä saada se takaisin ulos järjestelmästä. Tätä kutsutaan binging ja puhdistamiseen. Jollain tavalla he tekevät tämän on ottamalla laksatiiveja, oksettaa tai käyttämällä pakkomielteisesti.

Bigorexia


Bigorexia on ehto, joka on täysin päinvastainen kuin anoreksia. Ihmiset, jotka kärsivät tästä eivät tunne ne ovat riittävän suuria, kun ne todellisuudessa ovat. Yksi oireista on tiukka ruokavalio, joka on yleensä runsaasti proteiinia ja on paljon täydentää.